Sunday, January 23, 2011

MY FAVOURITE KOREA MOVIE


MY GIRL (KOREAN)


Hahaha… mesty ramai yg minat citer ni kan….hihihi….slah satunye aq…hihihik…best la layan citer ni…happy jerk jalan citer dia..aq paling suke wktu “ju yu-rin” makan…mmg commeyy..hihihik keje dia makan je dlm citer ni…hahaha…jlan citer dia mmg wat aq smeangat untuk aq idowp berdikari (independent)hahaha life dia happy je ..walaupun duduk sorang2 n bnyak masalah…hahaha..ayt “ju yu-rin” dlm citer tu yg pling aq suke dia ckp dia x kesahh kt mne2 je dia boleh tidow hihihik mmg aq suka tgk life dia dlm citer ni…hahaha…then hero dia “seol gong chan”lak mmg hensem la bagi aq hohoho…n aq minat giler nan watak dia..caring gileerr…aduuss…hahaha…

So citer (korea) paling febret aq citer ni “MY GIRL” ..hahaha..mmg best la guys citer ni..kalo korang tgk skali mesty korang minat giler…hahaha…aq n fmily aq mmg hantu citer korea…kalo kt umah aq mmg ade satu loker khas tok citer korea..hahahaha…mmg giler kaannn…!! Hahahaha…


(^)
(Casting dlm citer ni)


comel kann??.. hihihik
Encemm kannn..?? huhuhu

So guys dlm citer ni lagu paling aq suke lagu ni

(Sangorul Saranghan Ino)

sweet gilerr larr lagu ni hahahah...mmg aq sukaaa...!! 

so guys ni la salah satu drama Korean yg pling aq suka so kpada guys yg ta penah tgk g la tgk mmg x rugi…mmg puas hati arr…hahaha..


“hope u guys like it”


(o____o)





Second Korean Drama yg aq suke..!!
THANK YOU (KOREA DRAMA)
 (고맙습니다)




         
(MY FAVOURITE HERO)


Synopsis

Citer ni yg wat aq minat coz watak hero dia…mmg garang tpi perihatin dalam citer ni laki tu watak dia sbg doctor…aq pon x berapa pham cerita dia tpi aq suke nak tgk…hahahah…mmg pelik…ni yg susah aq nk story ni psal citer ni..hahahaha…alamak guys hope korang g tgk la snirik citer ni….mmg menarik....      (bagi aq la)hihihi


Cast
Jang Hyuk as Min Ki Seo
Gong Hyo Jin as Lee Young Shin
Shin Sung Rok as Choi Suk Hyun
Kim Sung Eun as Suh Eun He
e

No comments:

Post a Comment